Over ons

Ruim 20 jaar heeft Wendy Wieringa samen met haar man Wim Vieselman deze winkel met klein meubels, kroonluchters, serviesgoed, glas- en aardewerk, shawls, sieraden en nog veel meer. Regina Decoratie is een begrip in Den Haag en omgeving, want wie bij ons iets koopt heeft iets bijzonders in huis gehaald! Maar ook voor een origineel cadeau ontmoet je in de winkel een keur aan mogelijkheden en altijd met aandacht verpakt.

 
Wendy heeft een uitermate goed gevoel voor decoratie en kleurgebruik. Ze houdt van echt, uitstraling, authentiek en karakter. Ze ontplooit ook haar creativiteit met klei en heeft in haar loopbaan de tulpenvaas “Woodcutter” ontworpen voor “ Pol’s Potten” toonaangevend in interieur.

 
De kroonluchter in al zijn vormen en uitvoeringen is één van de hobby’s van Wim. Hij gaat hiervoor op zoek in o.a. België en Frankrijk. Met veel geduld en liefde worden ze door hem gerestaureerd.
Een bezoek aan onze winkel is inspirerend, gezellig en van een warm karakter. Alles bij Regina Decoratie is met zorg en liefde gedecoreerd.

Untitled-1